Xiaomi přichází s novou řadou smartphonů Xiaomi 14T a Xiaomi 14T Pro, které zaujmou svým elegantním designem, ale především fotografickými schopnostmi.

Oba modely Xiaomi 14T a Xiaomi 14T Pro jsou vybaveny nejnovějšími zobrazovacími technologiemi. Díky inovacím, jako je výpočetní fotografická platforma Xiaomi AISP a optika Leica Summilux, jsou fotografie hezky čisté a živé. Ať už fotíte za jasného dne, nebo v nočních hodinách, tato řada zvládne vše s bravurou. Režim Master Portrait zachytí portréty s přirozeným bokeh efektem a hloubkou. Xiaomi 14T Pro nabídne až pět ohniskových vzdáleností, takže každý detail je perfektní.

Výkon, který vás nezastaví

Oba modely jsou vybaveny výkonnými procesory MediaTek, díky kterým je multitasking hračkou a hraní her plynulé. Efektivní systém chlazení brání přehřívání ani při náročném používání. S bateriemi o kapacitě 5000 mAh a funkcí rychlého nabíjení vás už nic nezastaví, Xiaomi 14T Pro se totiž plně nabije za pouhých 19 minut.

Řada Xiaomi 14T zaujme nejen svým výkonem, ale i designem, který spojuje eleganci a praktičnost. Smartphony mají úzký rámeček a jsou odolné vůči prachu a vodě díky certifikaci IP68. Xiaomi 14T Pro přichází v elegantních barvách Titan Gray, Titan Blue a Titan Black, a Xiaomi 14T nabízí i osvěžující variantu Lemon Green, která je šetrná k životnímu prostředí a vyrobená z recyklovaných materiálů.

Akční nabídka plná slev a dárků

Xiaomi 14T je dostupné od 14 999 Kč a Xiaomi 14T Pro startuje na 20 999 Kč. Nyní ale můžete využít speciální nabídky: při nákupu Xiaomi 14T Pro získáte slevu 3 500 Kč a jako dárek k němu obdržíte 120W nabíječku. Xiaomi 14T je pak zlevněno o 2 500 Kč a k nákupu dostanete 67W nabíječku. Za recenzi dokonce můžete získat sluchátka Xiaomi Buds 5 nebo tiskárnu Xiaomi Printer 1S. Akce platí do 13. října 2024. Více informací naleznete na www.mi.com/cz.

Komentáře