Restaurace Styl&Interier čelí krizi přípravou obědů zdarma pro zdravotníky nemocnice Na Bulovce
Vyhlášený nouzový stav a s ním spojená nejistota znamená pro většinu restauračních provozů boj o holé přežití. Čelit nečekané situaci bezplatnou pomocí…
Vyhlášený nouzový stav a s ním spojená nejistota znamená pro většinu restauračních provozů boj o holé přežití. Čelit nečekané situaci bezplatnou pomocí…
Zdá se, že se z několika málo členů naší hrdé komunity staly v poslední době kapitalistické stvůry, které nejenže mají potřebu pracovat a tím zradit os…
Omezená pracovní doba, nedostatek zboží, dlouhé fronty, zároveň ale často nižší ceny a kvalitnější zboží, než jaké je k dostání dnes. Takhle nějak bych…
Působí téměř 4 roky jako kreativní šéfkuchař - nejdříve restaurace La Gare, a poslední 2 roky celé sítě GareRestaurants. Za sebou má angažmá ve staromě…
Ačkoliv posledních 20 let počet vykonaných trestů smrti celosvětově klesá, ve více než polovině amerických států je tato kontroverzní praktika stále le…
Nedávný výzkum provedený na území Spojeného království odhalil, že více než třetina obyvatel ostrovního státu, kteří se hrdě prohlašují za vegetariány,…
Mnozí z nás vnímají reklamu pouze jako rušivý element, který se snaží upoutat naši pozornost na prakticky každém kroku, který uděláme. To ale neznamená…
První restaurace pod hladinou moře nacházející se v Evropě nese název Under. Byla otevřena v Norsku a svým hostům nabídne mimo exkluzivní domácí skandi…
Výsledky nedávného vědeckého výzkumu lékařské univerzity ve Štýrském Hradci naznačují, že vegetariánství nemusí být tak zdraví prospěšné, jak si hodně …
Jean-Jacques Savin, francouzský senior a bývalý vojenský výsadkář, se ve svých jednasedmdesáti letech rozhodl překonat Atlantický oceán v sudu poháněné…